Můj první JOY

14:54:00

Vždycky jsem milovala prohlížení časopisů, už jako malá jsem si je prohlížela a říkala si věty jako ,,Chtěla bych být takhle hezká jako tahle modelka" nebo "Ta má hezké šaty" a tak podobně. Abych byla upřímná, nikdy jsem si takový časopis nekoupila! Nikdy! Vždycky jsem si je půjčovala v knihovně a nebo když už jsem si nějaký ten časopis koupila, tak to byl Méďa Pusík a později nějaké to Bravo Girl kvůli těm super dárečkům, které k časopisu dávali.

Jednoho dne jsem se rozhodla, že si nějaký ten časopis pořídím, když jsem to v minulosti nikdy neudělala. Vyrazila jsem tedy do trafiky s tím, že nechci jiný časopis než JOY, jelikož jsem v něm už v minulosti listovala a líbil se mi jeho styl. Když jsem došla do první trafiky a zeptala jsem se právě na onen časopis, tak mi paní prodavačka oznámila, že už je nejspíš vyprodaný, zklamaná jsem teda odešla a po dlouhém pátrání po další trafice (jsem ve městě nová a nevím, kde co je) jsem konečně narazila na další obchůdek. K mému neštěstí tam byl časopis JOY taky vyprodaný. Když už jsem se teda smířila s tím, že časopis asi prostě neseženu, tak se najednou přede mnou objevil stánek s nápisem trafika, tam konečně JOY měli.
Na tomhle časopisu se mi líbí jeho příznivá cena, to jak je malý a vejde se do jakékoliv kabelky (i když já s ním chodila po městě, jakože koukejte všichni, koupila jsem si svůj první lifestylový časopis a je to zrovna JOY) ale co jsem si na něm zamilovala jsou články!
Časopis JOY má dle mého názoru všechno, co by měl lifestylový magazín pro ženy mít. Ať už se jedná o každodenní problémy každé ženy, recepty, trendové oblečení až po článek o hubnutí, který nesmí chybět v žádném ženském časopise, jelikož v dnešní době se každá žena dívá na svou postavu a i ty nejhubenější dámy si přejí shodit nějaké to kilo.
Mě osobně taky článek o hubnutí zaujal, jelikož jsem strašnej fitness fanda (ok, teď si dělám trochu legraci), ale od té doby co mám permanentku do posilovny se snažím chodit pravidelně, jenže teď mi dělá problém se zvednout i ze židle, jak mám všechno namožený (hh) a ta milka, co je na fotce je pořád celá už od mých narozenin, vážně se držím! Každopádně časopisu JOY dávám velký palec nahoru, udělal na mě pořádný dojem, těším se na další číslo a začínám přemýšlet nad předplatným!
A co vy? Máte nějaké zkušenosti s časopisem JOY? :)
Předplácíte si nějaký časopis?:)
Hezký zbytek dne!:)
ladycaterpillar

You Might Also Like

10 komentářů

  1. Tak tento časopis som si ešte nevšimla, nakoľko nejak neholdujem časopismi, ale internetom. No ako vidím, vyzerá veľmi lákavo a preto po ňom pozriem i ja :) Verím, že i na SR ho zoženiem :)

    Blog by Katy :-*

    OdpovědětVymazat
  2. ja som tento časopis ešte tiež nevidela, asi ku nám ešte len dorazí :) vyzerá fajn :)
    www.gummybaum.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  3. Když nepočítám Bravo, tak jediný časopis, co jsem si koupila bylo Elle, ale tyhle články v JOY vypadají super, asi půjdu do trafiky :D

    OdpovědětVymazat
  4. já měla předplatné Lamour hned jak časopis začal.. na rok.. od té doby žádný časopis nekupuji měla bych se asi stydět :D
    Lovies 47
    Zvu tě na GIVEAWAY o knihu, náhrdelník a pleťovou masku

    OdpovědětVymazat
  5. Nemám žádné předplatné nebo tak, ale občas taky nějaký lifestylový časák pořídím :D A jako ty, převážně JOY. Asi můj nejoblíbenější časák...je tam vážně všechno, jediné co bych ošulila jsou sexuální články...ale fajn, taky to k ženám patří... :D
    http://chaoticandglamour.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. je to celkom fajn časák, a oreová milka je naj!
    pozývam na giveaway

    OdpovědětVymazat
  7. JOY som videla a počula o ňom, ale asi som si ho ešte nikdy nekúpila :D.
    skôr to boli časopisi Maria Clair, Elle, La Famme, Emma či Harper's Bazaar... ale poznám to, keď som bola menšia, naši nám kupovali Macka Pusíka... mala som všetky čísla! :D. neskôr som holdovala časopisom ako bolo Bravo či Bravo Girl, Kamarát a vtedy letiace IN-ko :P.
    inak, pekný článok, asi si ho zájdem kúpiť, ak ho budú mať aj u nás. mám chuť niečo si prečítať :).

    Kejmy ♥.

    OdpovědětVymazat
  8. Nikdy som si ho ešte nekúpila :)

    OdpovědětVymazat
  9. Nemám předplacený žádný časopis, ale když se jednou za čas rozhodnu si nějaký koupit, většinou je to právě joy :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář:)

//]]>