Garnier antiperspirant | Recenze

9:00:00

Ahojte, mám tu pro vás recenzi na antiperspirant, do kterého jsem se asi zamilovala.
Myslím si, že antiperspirantů (snad to píšu dobře, nikdy mi to nešlo ani vyslovit:D) není nikdy dost a jelikož mi jeden došel, tak jsem utíkala do drogerie koupit si nový. Jelikož jsem antiperspiranty (okay, můžeme tomu říkat kulička?) většinou od někoho dostávala, nebo mi je kupovala mamka, tak jsem ani nevěděla, že je takovej šíleně velkej výběr! Když jsem půl hodiny v DM strávila tím, že jsem koukala na "kuličky" tak už mi to přišlo blbé a prostě jsem šáhla po téhle. Byla ve slevě na pouhých 39,- a já už si jí nesla domu.
Na obalu se píše, že antiper.. prostě kulička vydrží až 48 hodin, abych pravdu řekla nijak jsem to netestovala, vždycky, když mám pocit, že bych se měla "namazat" tak se prostě "namažu" a neřeším jak dlouho by kulička měla vydržet.
Každopádně tohle je první kulička, kterou mám a opravdu se po ní nepotím (vážně jsem si myslela, že něco takového neexistuje, tak se mi nesmějte).
Ale když jsem na hodinu a půl odešla do posilovny, vypotila jsem tam snad 3 děti a moje podpaží bylo pořád suchý a vonělo, tak jsem čuměla jak debil, fakt.
Každopádně antiperspirant úžasně voní, dlouho vydrží a člověk se po něm nepotí, miluju ho a až mi dojde jdu si koupit znovu ten samý, protože yeah, that's my boy!♥
Dávám mu milion hvězdiček z 10 :D a jaký používáte vy?:)

You Might Also Like

6 komentářů

  1. Já nesnáším kuličky :D Mám raději spreje, ale je fakt, že něco opravdu účinného bych potřebovala. Používám Rexonu a i když je fajn, stprocentní to není. Když já mám pocit, že po těch kuličkách jsem děsně ulepená..

    OdpovědětVymazat
  2. Já antiperspiranty strašně střídám,ale tyhle ´´kuličky´´ jsem nikdy nepoužívala,protože nasnášim jak je po něm chvilku podpaždí mokré !Každopádně super recenze!

    www.sabihomolacova.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Aj ja ho milujem, tieto tekuté antiperspiranty od Garnier si kupujem stále a nemám chuť skúšať nič nové, pretože fakt fungujú a robia mi najmenej bielych fľakov na oblečení a to je podstatné.
    Bianka

    OdpovědětVymazat
  4. Takýto antiperspirant od Garnier som ešte neskúšala. Ja osobne mám jeden prírodný tuhý a jeden citrónový v psreji :)

    Budem veľmi rada, ak sa zapojíš do mojej GIVEAWAY o balíček AVON kozmetiky a zároveň navštíviš môj Blog by Katy :-*

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář:)

//]]>