Něco málo pro uši

14:13:00

Ahojte:)
Osobně si myslím, že bez hudby si člověk svůj život nedokáže představit. Tedy aspoň já určitě ne. Hudba tu pro mě je za každých okolností, když mi není nejlíp zvedne mi náladu, když je mi dobře a pustím si nějakou písničku je mi ještě líp. Abych pravdu řekla hudbu mám strašně moc ráda a bez sluchátek a hudbou v telefonu si snad ani nedokážu představit cestu vlakem do školy a to nemluvím o výletech autem, kde bych umřela nudou, kdybych neměla zapojenou flashku s mou oblíbenou hudbou!:) Rozhodla jsem se s vámi podělit o několik písniček, které u mě poslední dobou vedou.
Poslouchám dost odlišných druhů písniček, tak se prosím nedivte, že je to jako letem světem, ale já mám prostě takovou hudbu ráda a každý den si ráda poslechnu něco jiného, to, na co mám zrovna náladu:)
Tak jdeme na to!:)

Takže jako první písničku bych vám ráda představila Locked Away - R. City ft. Adam Levine. Osobně si myslím, že tahle nebude pro nikoho novinkou, jednou jsem jí zaslechla v práci a od té doby jsem si jí prostě zamilovala!♥ Je tak strašně rytmická a úplně yeeah!♥

Další "peckou", kterou bych vám ráda ukázala je písnička od mých oblíbenců You me at six - Underdog. Tahle písnička je už dost stará, není to žádná novinka, ale myslím si, že ne každý you me at six zná a proto jí sem dávám. Poslední dobou na ní "ujíždím", prostě mě někdy přepadne nálada pustit si takové ty hitovky, které se hrály dříve.

Další písničkou je The Weeknd - High for this, tahle písnička je pro mě úplnou novinkou protože jsem o téhle skupině vůbec nevěděla. Na tuhle písničku jsem narazila v televizi v nějaké reklamě, myslím, že to bylo na nějaký parfém či co. A díky kamarádíčkovi shazamovi jí teď zbožňuju a pořád si jí pouštím.

Pojďme zabrousit do taky k českým písničkám. Tahle tedy není úplně česká, je v ní i slovenský jazyk, ale taky jí mám dost ráda. Jedná se o písničku Xindl X a Mirka Miškechová - Cudzinka v tvojej zemi. Už jen tak na rovinu, komu se nelíbí Xindl a jeho písničky jako by nebyl. Mám ho strašně moc ráda, moc se mi líbí jak je kreativní a celkově jak se nebojí vyjádřit svůj názor. No a tahle písnička je prostě super!

Zůstaneme v Čechách. Myslím, že úplně každý z vás zná skupinu Kabát. Jako malá jsem na téhle skupině vyrůstala, děda, babička.. všichni tuhle skupinu poslouchali a tak jsem samozřejmě musela taky. A ještě aby ne! Je to skvělá kapela, která nedávno vydala nové CD a já ho tak trochu zbožňuji celé, ale vybrala jsem pro vás jednu písničku z tohoto alba, která se mi líbí úplně nejvíc. (I když bylo těžké rozhodnout se!) Jedná se o písničku Pakliže
A to je pro dnešek z písniček všechno, rozhodla jsem se, že vás nebudu tolik zatěžovat:) Snad se vám nějaká písnička líbí!:)

You Might Also Like

13 komentářů

  1. První písničku mám moc ráda, Xindla si taky sem tam poslechnu :)

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
  2. Aj ja mám rada tú prvú pesničku :) Ale tá 4-štvrtá pesniočka keď som ju po prvý krát počula prišla zo začiatku trošku trapná :D Ale potom to bolo pekné :)

    www.looksbyann.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  3. Díky za super tipy na pro mě nové písničky :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  4. Priznám sa, ani jednu pesničku nepoznám po mene ale akonáhle som si pustila tú prvú, ten začiatok som spoznala a celkovo sa mi zapáčila, hh
    The Weeknd je srdcovka, milujem ho! a Mirka Miškechová mi úplne hlasom pripomína Katarziu:)

    OdpovědětVymazat
  5. Musím se přiznat, že ani jednu písničku z tvého seznamu neznám, ale moc ráda si je poslechnu, ať zase něco nového poznám :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ani jednu písničku jsem nezanala, ale moc ráda si je poslechnu :) děkuji za typy .. :)
    NLlifestyle

    OdpovědětVymazat
  7. Pěkná inspirace! Bez hudby si také nedokážu svůj život představit :)
    The Colorful Blog

    OdpovědětVymazat
  8. Abych pravdu řekla, žádnou z písniček neznám :D Aelspoň mám co prozkoumávat :)

    www.maredifragole.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Abych pravdu řekla, mám úplně jiné hudební preference :)

    OdpovědětVymazat
  10. Pravdu ppvediac poznám z toho iba 2 pesničky :D ale už som si tie ostatné aj stiahla :)

    borasparkle.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář:)

//]]>