Kdo je vlastně Lady Caterpillar?

20:09:00

Ahojte!:)
Za tu dobu, co mám tenhle blog jsem docela přemýšlela nad tím, že jsem se vám ještě řádně nepředstavila, takže jdeme na to!:)

👋🏼Takže čaute, moje skutečný a divný jméno je Dominika. Když píšu tenhle článek tak je mi devatenáct let a bydlím v ústeckém kraji v jednom větším městě se svým přítelem a naším jedním zvířetem. Ne, zvířata už máme vlastně dvě. (mám kočku a králíka, kdyby vás to zajímalo)
Nikdy jsem nevěděla, co bych chtěla ve svym životě dělat, takže jsem šla po maturitě na vejšku a hned po dvou měsících jí ukončila a teď pracuju jako pokladní v jednom elektru. Třeba ještě někdy přijdu na to, co bych chtěla dělat.
Hrozně ráda se koukám na seriály a prostě koukám snad na všechno a ještě radši to s někým diskutuju, ale nemám většinou s kym, protože kvůli trávení času u seriálu nemám kamarády.
K maturitě jsem si koupila zrcadlovku a nějak se spolu snažíme od té doby sblížit. Hrozně mě to baví, ale nemám na to moc času, takže doufám, že si ho někdy udělám.
Taky moc ráda čtu, ale nerada si knížky kupuju, protože fuck utrácet peníze za knížku, kterou si jednou přečtu? Nejsem moc materialistickej člověk. Takže mám kartičku do knihovny a snažím se tam alespoň jednou měsíčně zajít. Mojím favoritem je prostě Velký Gatbsy, když jsem si ho musela ve škole přečíst kvůli referátu tak jsem se do tý knížky zamilovala prostě. Mojí oblíbenou spisovatelkou je Lenka Lanczová, jejíž knížky čtu asi tak od 13 let.
Hudba? Jsem člověk, co v muzice strašně přeskakuje. Miluju Simple plan a You me at six, ale taky žeru Tomáše Kluse nebo Bena Cristovaa. Což samozřejmě vůbec nenaznačuje, že žeru i Eminema nebo 50 centa. Prostě poslouchám to, co je zrovna v kurzu.
S blogem jsem začla víceméně protože jsem se nudila a neměla jsem co dělat. A i když ho občas zanedbávám tak mě to opravdu baví a píšu moc ráda, takže se toho určitě nechci vzdát!:)
Takže to jsem já. Takový moje představení.
Jo a jsem fanoušek Applu!

You Might Also Like

4 komentářů

  1. Pěkný článek :) taky nevím co chci dělat, ale maturitu mám ještě před sebou :)

    OdpovědětVymazat
  2. Super príspevok :) Páči sa mi, že si sa konečne po takmer roku predstavila a povedala niečo o sebe :)

    Čo je dobré to musím mať aktuálne aj s GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkný článek :) poznávací články jsou vždycky fajn:)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  4. Zatiaľ som iba tretiačka ale tiež stále netuším, čo vlastne chcem robiť. Seriály tiež milujem a so spolužiačkou vždy o tom živo debatujeme, čo sa stalo a čo sa (aspoň podla nás) stať malo:D

    Saja Frey blog

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář:)

//]]>