Lak na nehty Essence

7:38:00

Ahojte!:)
Dnes mám pro Vás článek nebo spíše recenzi na krásný metalický lak od společnosti Essence.
S laky od Essence mám všelijaké zkušenosti - jeden mi vyhovoval více, další spíše méně a takhle se mi to nějak pořád střídalo. Nevím, jestli záleží na tom, ze které řady ten lak je, nebo kolik stál peněz. Každopádně nejsem spokojena vždy.

Tenhle lak na nehty není žádná novinka. O tom už by mohl dosvědčit i fakt, že jsem ho pořídila v Rossmannu ve výprodeji za pouhých 10,-. Nečekala jsem od něj žádné zázraky a on mi také žádné nepřinesl.
Odstín 02 TALK TO THE HAND!
Lak se natírá krásně, použít se musí dvě vrstvy, jinak vypadá dost nepřirozeně a průsvitá.
Za tu cenu si vůbec nestěžuji, ale lak mi vydržel jenom jeden jediný den, pak se hned oloupal. Takže za mě určitě ne. Jeden z laků od Essence, který jsou na tom u mě špatně:D
Plus u mě má za barvu, takže pokud se mi někdy bude hodit a půjdu na nějakou jednodenní akci, tak ho určitě využiji :)
A co vy jakou máte zkušenost s laky od Essence?

You Might Also Like

6 komentářů

  1. Jéééé to je skvělá barva! :o :3 Ale musím se přiznat, že laky od Essence moc ráda nemám, kvalitně mi nepřipadají nejlepší, ale na druhou stranu je používá skoro každý a mají nádherné barvy! :)
    Ale za tu cenu bych ho brala asi taky! :D :D

    Měj se v lásce,
    Janet ( http://janetsonrisa.blogspot.com/ )

    OdpovědětVymazat
  2. Barva je skvělá, líbí se mi také že je lak matný. Za 10 kč neber to :) jinak na mém blogu ted probíhá giveaway pokud by jses chtěla zapojit :)

    www.terripeterk.com

    OdpovědětVymazat
  3. Tak ná zábavu je to super lak. :) Jinak s laky od této značky mám stejné zkušenosti... jen zatím žádný mi nevdržel jenom jeden den, vždy aspoň 2-3.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  4. Má super farbu a páči sa mi ten názov :D

    OdpovědětVymazat
  5. Mám úplně stejnou zkušenost :/ Mám ten samý, jen v jiné lahvičce a souhlasím, na jednodenní akci je super, ale vůbec nevydrží :/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář:)

//]]>