Wishlist 2016

14:58:00

Ahojte!:)
Dnes jsem si pro Vás připravila wishlist 2016 nebo-li seznam mých přání na rok 2016. Už delší dobu jsem si říkala, že bych si ho konečně mohla sestavit, abych mohla šetřit na určité věci:D


Takže mezi první věci, které bych si ráda za rok 2016 koupila patří suchý šampon. Hrozně moc ráda bych vyzkoušela jeho funkčnost a také bych ráda měla po ruce něco, co mi "umyje" vlasy.
Ráda bych si také koupila nějaký pleťový peeling a pleťovou masku, dala bych přednost značce Garnier, protože jsem si jí v poslední době oblíbila a moc ráda bych se začala starat více o mou pleť.
Hodinky! Nutně potřebuji hodinky, už jsem jich měla hrozně moc z eBaye a Aliexpressu, ale vždycky se mi rozpadly, takže bych potřebovala nějaké stabilnější. Ovšem tisíce se mi za ně utrácet nechce, tak snad seženu nějaké normální v dobré cenové relaci. Jako další potřebuji koupit džíny. To je prostě nutnost nebudu rozvádět dál do podrobností. Moje současná peněženka je v tak rozpadlém stavu (styď se!), že prostě nutně potřebuji novou, tak snad seženu nějakou dle mého gusta!:) Bi-oil, tenhle "zázrak" už chci vyzkoušet strašně dlouho, tak snad na něj konečně našetřím!:) Baleríny. Jelikož nenosím podpatky, protože měřím hrozných 181 cm, tak jsem si oblíbila baleríny, jenže je to pro mě nedostatkové zboží. Nedají se na mě sehnat a když už tak hrozná pálka. A poslední věcí z tohohle seznamu jsou šaty. Nikdy bych neřekla, že ze mě bude "šatová" slečna, ale šaty jsem začala nosit hrozně ráda a rozhodně chci svou skříň ještě o nějaké obohatit.
Další věci ze seznamu se týkají spíše domácnosti i když se tu najde ještě pár věcí "jenom" pro mě.
První věcí je objektiv Helios 44, který už se na aukru snažím vyhrát nějaké dva měsíce. Prostě ho musím někdy vyhrát, protože dělá úžasný bokeh a já ho prostě chci:D Další věcí je kulma, tu už chci strašně dlouhou dobu a už si na ní brousím zuby, takže doufám, že si jí brzy pořídím. Sada na gelové nehty. To je prostě takový sen, který bych si moc ráda splnila. Nehty si moc nelakuji, protože mě odrazuje, že se lak ihned sloupá a nehty pak vypadají hrozně, takže gelové nehty prosím! Orchidej, tahle květina je snad nejhezčí kytka v květináči. Hrozně moc se mi líbí! Ale neumím se o kytky starat, takže si nezasloužím květinu za 300, kterou bych zabila. Takže se teď snažím o kytky se řádně starat a uvidíme, třeba budu mít i orchidej!:D Když jsme se s přítelem sestěhovali k sobě, dostali jsme do zásoby jedny postarší příbory, které jsou opravdu hrozné a potřebuji nutně nové!:D V obýváku mám oranžové závěsy a přitom by se sem tak moc hodily ty hnědé! Takže pls!! Tohle vám možná přijde k smíchu, ale potřebuji odměrku na prací prášek:D Už asi rok ho nabírám lžící a neni to ono prostě:D A poslední věcí z mého wishlistu jsou polštářky! Potřebuju prostě nějaké na gauč, aby to tam lépe vypadalo:)
Doufám, že se Vám wishlist líbil, a že ho nepovažujete za příliš hrozný:D Dám si obrázky do menu a budu si průběžně škrtat věci, které už jsem si koupila:)
A co vy? Máte svůj wishlist?

You Might Also Like

29 komentářů

  1. Z tohoto wishlistu mám stejný jenom Bi-oil , který chci taky vyzkoušet, takže šetřím :D
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  2. Super wishlist :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  3. Orchidej je vážně nejhezčí květina v květináči, s tím naprosto souhlasím! Také se mi šíleně moc líbí! :) Jinak džíny bych také potřebovala. Nedávno jsem si sice dvoje pořídila, ale chci jich ještě pár, protože tyhle dvoje jsou vlastně jediné, které se dají nosit. :D :)
    Diary of Girly Things

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně orchidej je prostě krásná!:D Jinak já také mám většinou nositelné džíny jen ty, které si zrovna koupím:D

      Vymazat
  4. Ten bi-oil si chci taky pořídit ale bojim se ze investuji a pak to bude bez výsledku :/

    OdpovědětVymazat
  5. Hezký wishlist, rifle jsem taky už nutně potřebovala, dneska jsem pořídila dvoje, což je zázrak, protože mi málokdy sednou :) Biol mám, ten je moc fajn :)

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně! Nikdy nedokážu najít ty, které by mi padly:)

      Vymazat
  6. Bi-oil je úžasnej, s ním budeš spokojená :)
    weekend outfit

    OdpovědětVymazat
  7. Moc hezký a zajímavý wishl-list a Bi-oil je opravdu skvělý :-)

    Nela Agáta z Beauty Charm

    OdpovědětVymazat
  8. Já "šetřím" na objektiv už asi čtyři roky a furt se k tomu nemůžu dokopat. Taky moc šaty nenosím, ale cejtím se v nich fabulous, proto je mám ráda.
    Prolhaná Mrcha

    OdpovědětVymazat
  9. Krásné věci, já si ted budu konečně pořizovat ten suchý šampon Batiste... :-)
    http://verrygusto.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  10. Krásné věci, já si ted budu konečně pořizovat ten suchý šampon Batiste... :-)
    http://verrygusto.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  11. Pěkný wishlist :) taky bych chtěla konečně vyzkoušet suchý šampon :)

    OdpovědětVymazat
  12. Tie šaty sú naozaj nádherné :) A aj ten fotoaparát by som okanžite brala :)

    Čo je dobré to musím mať aktuálne aj s extra mega GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  13. Konečne wishlist, kde nie sú stále iba tie rovnaké veci. S objektívom ti prajem veľa šťastia a šo sa zbytku týka - máš dobrý vkus :)

    Bari Bircak

    OdpovědětVymazat
  14. já si raději wishlist nedělám, protože utratím za jiné věci a nebo jsou to věci na hoooodně dlouhou dobu :D, ale teď jsem dostala chuť nějaký vytvořit, tak možná xD. Šaty jsem si v poslední době také zamilovala, dělají ženskou prostě ženskou. :) a s tou peneženkou jsme na tom asi stejně :D

    http://somethingbykatep.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář:)

//]]>