5 tipů, jak zatočit s nudou

10:10:00

(weheartit.com)
Ahojte!:)
Taky se někdy tak moc nudíte, že absolutně nevíte, co byste měli dělat? Dnes pro vás mám pár užitečných tipů, jak zatočit s nudou, které doufám, že oceníte:)

1. Knihy
Nevím, jak vy, ale já se moc ráda odreaguji u dobré knihy a vždy, když se nudím, tak hltám stránky o 106 a nemůžu se od knihy odtrhnout. Pokud si myslíte, že jsou knihy ztrátou peněz, tak přece nemusíte za knihy utrácet. Od toho tu existují knihovny, kde je široký výběr všech žánrů, nebo si můžete stáhnout nějakou e-knihu do vašeho počítače, tabletu nebo dokonce mobilu. Dnes je neskutečně mnoho způsobů jak si můžete číst. A nezapomínejte čtení je zdarma a může vám hodně dát:)
(weheartit.com)


2. Filmy a seriály
Pokud nepatříte mezi lidi, kteří mají knihy dvakrát v lásce, můžete být vděční tomu, že kvantum knih bylo zfilmováno. Můžete se podívat na nějaký super film dle vašeho výběru. Za poslední dobu bych určitě doporučila romantický film Nejdelší jízda, u kterého jsem měla možnost si dost pobrečet (hihi). Anebo pokud hledáte společníka na delší dobu tak doporučuji můj oblíbený šálek kávy a tím jsou seriály! Jsem seriálomaniak a tudíž se snad ani nikdy nemůžu nudit. Mým nejnovějším objevem je seriál Young & Hungry, který určitě doporučuji!
(weheartit.com)


3. Něco nového
Zkuste udělat něco nového, co jste doposud nezkusili! Například zkuste uvařit nebo upéct! Najděte si nějaký návod na domácí dekorace a tvořte. Prahnete po nových znalostech? Neváhejte a začněte se učit nový jazyk! Kdy jindy začít s něčím novým, než když se nudíte?:)
(weheartit.com)


4. Hry
V dnešní době naprosto logické řešení. Stáhněte si do mobilu nějakou super hru a strávíte u ní celé dny a rozhodně se nudit nebudete! Já rozhodně doporučuji Two Dots, Best Fiends nebo třeba Swipe me out. Není super překonávat se ve vlastním rekordu? Ve hrách na počítač doporučuji starou "vykopávku" Age of Empires, kterou si moc ráda zahraju.
(weheartit.com)

5. Spánek
Pokud jste až příliš znudění určitě vám nepomůže nic jiného než pár hodin spánku. Někdy jsem tak nepříjemná, že to ani jinak nejde!
(weheartit.com)
Doufám, že jsem Vám svým článkem alespoň trochu pomohla:) A co vy? Jak bojujete s nudou?:)



You Might Also Like

11 komentářů

  1. Spánek a knihy jsou nejlepší, ideální je číst si v posteli. U seriálů se nenudím, jen když najdu nějaký nový a zajímavý.

    Jsi krasna

    OdpovědětVymazat
  2. Já čtu hlavně v autobusech, jinak u mě nudu pokud jsem doma zaže nejvíc spánek,u filmů se už nudím taky :D

    Somethingbykatep

    OdpovědětVymazat
  3. Já se nudit moc nestíhám, ale když už tak se klidně jen tak povaluju u videí na youtube :)

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
  4. Presne moje klasické rutiny kdyz nemam co delat :D super

    OdpovědětVymazat
  5. Tento článok je pre mňa ako uliaty. Žiaľ, nejak mi nevyhovujú niektoré veci. Keď sa nudím, som už v takom rozpoložení, že sa mi knihy čítať nechce. Na druhej strane filmy a seriály si veľmi rada pozriem :) Najčastejšie simpsonovcov, ktorých pozerám každý deň :D je to tak primitívne, že nad tým človek neuvažuje a oddýchne si :) Ak by som pri každej nude kúpila niečo nového, tak by som už bola na mizine, no máš pravdu, že to nudu určite zabije. Čo sa týka hier, tie doslova zbožňujem. Brloh ma už veľmi dobre pozná a je to také moje miestečko, ktorému nikdy neodolám a takmer vždy odtiaľ niečo odnesiem. Buď hru pre mňa, alebo hru pre môjho ocina :) Naposledy (včera) som si odtiaľ priniesla Mortal Kombat na Xbox360 a som doslova NADŠENÁ. A čo sa týka spánku, to je podľa mňa najhoršie zabitie nudy. TO však z toho dôvodu, že neviem spať keď sa nudím :D U mňa je najlepšie zabitie nudy 1. vymýšľať si budúcnosť 2. Hry 3. Blogovanie (ale samozrejme o niečom, čo ma nadchlo) 4. hudba 5. filmy :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vau :D taky chci xbox!:D musím ale šetřit :D a vymýšlení budoucnosti a přemýšlení nad takovejma těma kravinama to je snad na denním pořádku :D nejvíc teda před spaním:D

      Vymazat
  6. Taky to moc nestíhám v poslední době:D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář:)

//]]>