Safe Haven

11:22:00

(google.com)
Ahojte!:) 
Dneska se Vám hlásím s recenzí nebo spíše s doporučením na film Safe Haven (Bezpečný přístav).
Docela dost miluji romantické filmy, ale když jsem se rozhodla pustit si tenhle, (hlavně kvůli tomu, že tam hraje Josh Duhamel!♥hihi) tak jsem se docela dost děsila začátku, protože to vypadalo jako nějaký začátek thilleru, které já moc nemusím. Nakonec jsem se do filmu pořádně ponořila a strašně moc se mi líbil! 
(google.com)
O čem film vůbec je? 
Na začátku se setkáváme s hlavní hrdinkou, která utíká před policejním detektivem, nastoupí do autobusu a odjíždí daleko od svého města.
Na jedné ze zastávek "na záchod" se rozhodne už do autobusu nenastoupit zpátky. Zůstává v malém městečku, najde si zde bydlení v lese daleko od lidí, najde si práci a snaží se vyhnout kontaktu s lidmi. Ovšem to se jí nepodaří už jenom kvůli její kamarádce Jo a malé holčičce Lexie, kterou potkává v obchodě, a která má sexy otce.
(google.com)
Jak už to v romantických filmech chodí, samozřejmě se ty dva do sebe zamilují a pak se něco stane, že jo :D. Nechci tu spoilovat, co se stane, protože tohle jsem ve filmu ještě neviděla a přišlo mi to dost zajímavé:) 
Kdybych měla tenhle film doporučit, tak bych ho určitě doporučila! Prostě super film, ve kterém hraje sexy herec a pěkná herečka!:D Dokonce jsem ho viděla hned dvakrát ve dvou dnech, protože jsem donutila přítele, aby ho viděl taky:D Takže za mě určitě ANO!!!:D
Co vy? Viděli jste tento film?:)


You Might Also Like

15 komentářů

  1. Takisto milujem romantické filmy :) Pokiaľ sú to ešte romantické komédie, o to lepšie! Každopádne tento film nepoznám, tak vdaka za tip. :)

    Nechceš sa navzájom sledovať? :)
    http://nicolland.blogspot.co.at

    OdpovědětVymazat
  2. Osobne preferujem drámu, dokumenty alebo thrillery. Romantický film si pustím len vtedy, keď som vyčerpaná a na iný by som sa asi ani nevedela sústrediť :) Každopádne si tento tip zapisujem a keď budem mať opäť náladu na takéto ľahké kukanie, určite sa na neho mrknem :) Kika – Blog for smile

    OdpovědětVymazat
  3. tak já miluju romantické filmy taky, ale vždycky těm hlavním postavám děsně závidím :D
    www.plesatazpevacka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to vyzerá zaujímavo! :) Musím si to pozrieť :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  5. Film jsem neviděla, ale vypadá to přesně na ten typ filmů, co mám ráda :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zrovna jsem ho dokoukala a z konce mám úplně slzy v očích.. fakt jsem to nečekala.. krásný film! ..když některé záběry na mě byly až moc, ale celkově příběh byl zajímavý :)

      Vymazat

Děkuji za komentář:)

//]]>