New in | Parfums.cz

18:48:00

Ahojte!:)
Nejsem holka, co by používala moc dekorativní kosmetiky a tak když přijde na nákupy v obchodech, kde mají převážně dekorativní kosmetiku, tak si většinou koupím to, co pro ně není typické. V práci jsem se bavila s kolegyní a ona se zmínila o eshopu parfums.cz. Vyprávěla mi o tom, jak je to tam super levné a jak si tam objednává samé parfémy. Tak jsem na to koukla, ale neodvážila jsem se objednat parfém bez toho aniž bych věděla jak voní. Proto na obrázku nevidíte žádný parfém ani dekorativní kosmetiku, jak už jsem uvedla na začátku.
Má objednávka je celkem zvláštní a uvědomuji si to pomalu až teď, když článek píšu (:D).
S přítelem jsme si jednou koupili holítka od Gillette a už jsme si řekli, že by to vážně chtělo vyměnit hlavice a proto když jsem je na parfum.cz viděla pomalu za poloviční cenu než v drogeriích, tak jsem prostě neváhala! V drogerii stojí 4 kusy výměnných hlavic na gillette mach 3 okolo 400 Kč, já je pořídila za 175 Kč!
Dále jsem v jednom filmu viděla depilační krém. Klidně se mi smějte, ale já absolutně nevěděla, že to existuje! :D Proto jsem si hned jeden musela objednat a už se těším až ho vyzkouším a napíšu Vám na něj recenzi!:) Každopádně když sem balíček otevřela málem mi upadla brada z toho, jak je ten depilační krém za pouhých 79 Kč velký. Upřímně jsem čekala velikost balení jako je poslední věc a to bělící pasta na zuby, kterou jsem dostala jako dárek k nákupu a už se fakt těším až jí vyzkouším, protože používám kartáček od Oral-B s hlavicí 3D white, která by měla podporovat bělení zubů. Buď funguje dobře jako placebo nebo už vidím i výsledky, takže když to zkusím zkombinovat s touhle pastou, tak to snad bude úplně super a za chvilku budu mít bílé zuby jako nějaká modelka :D
S mým nákupem na parfums.cz jsem 100% spokojena a příště si toho objednám určitě víc:) Nákup mě opravdu příjemně překvapil a už se těším až vám zrecenzuji depilační krém.
A co vy? Už jste nakoupili na eshopu parfums.cz?

You Might Also Like

29 komentářů

  1. :) Já mám parfums.cz ráda, ale naposledy, když jsem si objednávala štětce, tak na obrázku vypadal, že je velký a ve skutečnosti to byl štěteček na oční stíny :D No... a já si oční stíny nedávám :D :)

    OdpovědětVymazat
  2. pekný nákup :) ja som z parfums objednávala len raz

    http://nicolland.blogspot.co.at

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkný nákup:) Z parfums jsem objednávala 1x a byla jsem taky spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  4. Mňa tiež veľa ľudí upokojovalo, že si môžem kľudne objednať voňavku na tejto stránke. Ale zatiaľ som sa k tomu neodhodlala, heh. Kika – Blog for smile

    OdpovědětVymazat
  5. já tam nakupuju tak často, že už si tam ze mě musí dělat snad srandu :D
    www.plesatazpevacka.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Nakupujem na tejto stránke takmer neustále. Už by mi tam mali zakázať chodiť :D

    CRYSTAL PEOPLE

    OdpovědětVymazat
  7. Tu pastu si chválila jedna youtuberka a docela by mě zajímala, je fajn, že si jí dostala jako dárek :)

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
  8. Těším se na recenzi.
    Ty Mach3 si sehnala fakt za výbornou cenu.
    Prolhaná Mrcha

    OdpovědětVymazat
  9. Máš pravdu, že na parfums se dá nakoupit opravdu moc výhodně :) Já si z něho objednávala zatím jen jednou a byla jsem moc spokojená :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  10. Na eshopu jsem ještě nic nekoupila,ale koukala jsem,že tam prodávají i různé mlsy tak se na to musím podívat! :D Pěkný nákup :)

    ROSEMDIARY

    OdpovědětVymazat
  11. Dobrý nákup. Ja nemám s toho obchodu nič ale som rozmyšľala že si niečo kúpim
    http://www.simplykristinasblog.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  12. Parfums.cz dobře znám, většinou tam nakupuji dekorativní kosmetiku nebo i vlasovou péči.Jinak dobře si nakoupila. Mně depilační krémy nikdy nevyhovovaly.

    http://missalexy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já uvidím, snad budou, považuji to zatím za zázrak :D

      Vymazat
  13. Ahoj píšu ti, že teď mám náběr a ty jsi mi jednou psala a tak mě napadlo, že bych ti mohla napsat. Je to jenom na tobě.
    petta014.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Milované parfums, snáď najlepší e-shop.

    Bari Bircak

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář:)

//]]>