New in | DM, eBay & Pepco

10:56:00

Ahojte!:)
Dnes Vám přináším další New in, tentokrát z mých nákupů v DM, na eBayi a v Pepcu:) Upřímně jsem si myslela, že toho bude víc, jelikož jsem ve středu byla v Praze, ale nakonec je tohle všechno koupené doma:D jsem hrozná a v Praze se mi nic nelíbilo, až na pár blbostí z Ikei, které jsem Vám ani nefotila. Tak pojďme na to.
Jak už Vám mohlo dojít v DM jsem si koupila tyto dva přípravky od Garnier. Tuhle značku jsem si v poslední době dost oblíbila a chtěla jsem od ní vyzkoušet něco nového. Jelikož se o mou pleť nijak nestarám (dej si za to facku), tak jsem se rozhodla koupit si micelární vodu, abych si pleť alespoň trochu vyčistila. Na micelární vodu jsem měla zálusk už docela dlouho, stále jsem se nemohla rozhodnout ve značce a taky jsem se nemohla dokopat k tomu, abych si jí koupila. Nakonec jsem si tedy vybrala od Garnieru 400 ml za 149,-
Další věcí z DM je deodorant od Garnieru. Řadu těchto deodorantů jsem si velice oblíbila a tak jsem po tomhle dokonce sáhla do regálu a ani jsem si nepřivoněla. Takže jsem doma byla docela překvapená, že voní úžasně! A za pouhých 39,-? To je super.
Z eBaye jsem si objednala tenhle "košíček" na praní podprsenek. Moje mamča nikdy nic takového nepoužívala a já jsem do nedávna ani nevěděla, že to existuje, ale moje podprsenky pak vypadaly otřesně, vyčuhovaly mi různě kostice. Zkrátka nic příjemného. Jelikož jsem o téhle věcičce slyšela, tak jsem si jí hned běžela objednat. Vyšlo mě to na pouhých 18,-, už jsem s tím podprsenku prala a zatím to funguje jako dobrý placebo efekt :D uvidíme jestli kostice vylezou, nebo ne. Pokud ne, tak to prohlásím za vynález tisíciletí:D (kupováno zde)
Poslední nákup je z Pepca, kde jsem sehnala tenhle super hrneček! Když jsem ho tam viděla, tak jsem ho hned brala s tím, že ho dám sestře k narozeninám, ale jak tak na něj koukám, tak si nejspíš skočím ještě pro jeden (hihi). Stál pouhých 29,-. Měli více druhů, ale tenhle se mi líbil nejvíc. V Pepcu jsem si koupila ještě takový ten kulatý kráječ na brambory, ale nikde ho nemůžu najít. Dle mého jsem ho nechala v autě, ale kdo ví. Snad ho najdu protože jsem z něj měla velkou radost (ano, radosti z maličkostí:D)
Ještě bych Vám ráda shrnula nákupy v Ikee:) Do Prahy jsem měla naplánováno už dlouho jet. Když už jsme tam konečně ve středu jeli, tak jsem řekla, že musíme do Ikei, protože bych moc ráda chtěla do obýváku nový stůl, takže se tak stalo! Stolek máme, je úžasný a já ho miluju!:3 Koupili jsme si konferenční stolek LACK bílý. Na to jsem si koupila ještě takové SNAR prostírání a vypadá to fakt pěkně. Samozřejmě nesměly chybět svíčky! Já jich teda kupovala asi 12, protože moje mamča je fakt maniak na svíčky:D No a pak takové ty blbůstky do domácnosti, jako je kráječ na pizzu, prkénko nebo misky. No, prostě věci, ze kterých jsem měla radost jako malá holka. Protože opravdu mám radost z každé maličkosti.

You Might Also Like

34 komentářů

  1. Pepco je super a nádobí je tam úžasné, jednou si tam vše koupím do svého bytu :-D až budu mít. Garnier je dobrá kosmetika, mám ho moc ráda. :)

    http://somethingbykatep.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Ten hrníček je perfektní. V Pepco nakupuju hrozně ráda, tak se tam asi vyrazím podívat :)

    OdpovědětVymazat
  3. Heh mě by zrovna věci z Ikei docela bavily:) jinak ten hrníček mě úplně vystihuje no :)

    OdpovědětVymazat
  4. tyhle deodoraty od Garnier mám docela ráda, ale Rexona je taková moje jistota :)
    www.plesatazpevacka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rexonu mám taky, vůbec mi nevoní a vůbec nesplnila má očekávání:(

      Vymazat
  5. Ten hrníček je krásný :) Micelárku mám v tom růžovém provedení :D
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  6. Garnier micelárnu vodu mám a je skvelá ! :)

    My blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  7. Garnier mám v něčem ráda a v něčem mi absolutně nevyhovuje a to jsou jejich věci v péči o pleť. Ať to byly krémy, micelárky, peelingy všech druhů nic z toho mi nevyhovuje. Napak velmi ráda mám Šampony a deodoranty,k nim nemám jedinou výčitku. Košíček na podprsenky je praktická věc, taky tu věc nepoužíváme. Docela super i na ponožky a drobnější prádlo. V Ikee jsem dloouho nebyla a v Pepcu jsem si naposledy kupovala červeno-černé prostírání na stůl.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak nemusí vyhovovat každému, každý má jinou pleť:) Šampony jsem ještě nezkoušela! A teď když si mi o nich řekla je musím vyzkoušet!:DD A košíček by mě nenapadlo používat na ponožky, takže díky za tip!:)

      Vymazat
  8. Tá šálka je úžasná :) Aj keď ja mám rada každý deň, len záleží s kým ho strávim (a ako dlho som v škole) :D ale inak piatky milujem, lebo mám vtedy tréningy <3

    Čo je dobré to musím mať aktuálne aj s extra mega GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně upřímně taky pátky nějak nevadí:D ale hrneček je prostě super:D

      Vymazat
  9. šálka vyzerá super. :D hehe aj ja by som si takú priala.

    NINAVE

    OdpovědětVymazat
  10. Hrnek je úžasně výstižný :D Taky bych takový brala:)

    ...Instantní krása...

    OdpovědětVymazat
  11. Ani len som netušila, že Garnier má takúto micerálku! Ale tá šálka je perfektná :))

    OdpovědětVymazat
  12. V pepcu mají božské věci, hlavně co se dekorace interiéru týče, tam chodím moc ráda :)

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
  13. Hrnček je jednoznačne úžasný! tiež by som ho brala :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář:)

//]]>