Tip na seriál | THE WALKING DEAD

12:00:00

(zdroj: https://www.nyfa.edu/student-resources/wp-content/uploads/2014/11/Season_5_cast_banner.jpg) 

Ahojte!:)
Dnes bych Vám chtěla představit můj asi úplně nejvíc nejoblíběnější seriál! (♥♥♥♥) Jedná se o seriál The Walking Dead (Živí mrtví). The Walking Dead poprvé vyšel v roce 2010 a momentálně běží šestá série tohoto seriálu. Poprvé jsem tenhle seriál viděla v televizi v češtině (ble) a protože jsem děsnej strašpytel a tenhle seriál vysílali dost pozdě večer, tak jsem to hodně rychle přepla a říkala jsem si, že už to nikdy nechci vidět. Ovšem pak jsem si to prostě někdy pustila a hned u prvního dílu jsem se tohohle seriálu dost chytla a prostě jsem si ho zamilovala! Sice na každým druhým rohu je tam zombie, která má třeba venku vnitřnosti, ale na to jaký jsem strašpytel jsem si na to dost zvykla a teď už mi třeba ani nevadí u takového seriálu jíst! 

(zdroj: http://images-cdn.moviepilot.com/image/upload/c_fill,h_1507,w_2800/t_mp_quality/zombeh-416120-ever-notice-this-about-the-walking-dead-s-infected-jpeg-139469.jpg)


O čem tento seriál vůbec je?:)
V prvním díle první série je hlavní hrdina Rick Grimes postřelen během akce, jelikož je zástupce šerifa. Po několika měsíčním kómatu se probouzí do apokalypsy. Celé jeho město je zničené, jeho dům je opuštěný, jeho rodina nikde. Rick se snaží svou rodinu znovu najít a díky lidem, které potkává se naučí s apokalypsou žít. Stane se vůdcem skupiny a snaží se tohle celé přežít. Díky tomu, že býval zástupce šerifa umí dobře se zbraněmi, což se mu v téhle situaci dost hodí. Celý seriál tak nějak pokračuje s Rickem. Vidíme jak se mu daří, ale i nedaří. V tomhle seriálu je hraje dost velkou roli smrt, kterou tam potkáváme pomalu v každém dílu. Takže když si člověk oblíbí nějakou postavu, je docela těžké potom sledovat jak umírá. 

(zdroj: http://vignette1.wikia.nocookie.net/walkingdead/images/2/2a/Season_one_rick_grimes_(kc).png/revision/latest?cb=20140714193321)

Každopádně jak postupují série za sérií není tento seriál pouze o Rickovi, ale o dalších postavách, které Rick za svou dlouhou cestou potká. V tomto seriálu se objevuje i láska, kterou by snad nikdo nečekal, když nastává konec světa. 
Rozhodně doporučuji se na tento seriál podívat! Mně osobně se moc líbí a jsem velkou fanynkou Daryla Dixona!:) (Což je jedna z hlavních postav) 
Ještě nakonec přidávám nějaké trailerové video, ať máte taky nějakou představu. 
A co vy? Koukáte na TWD?

You Might Also Like

10 komentářů

  1. za mňa nie,ale verím že priateľovi by sa páčil :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem si myslela, že za mě ne:D a teď ten seriál miluju:D

      Vymazat
  2. S kamarátkou som občas pozerala a je to fakt super :D Strašne sa na tom smejem

    Pozývam teba aj tvojich čitateľov na moju extra MEGA GIVEAWAY (4 súťaže v 1) v ktorej si môžeš zasúťažiť o poukážky ale aj o viac ako 40 pruduktov z kozmetiky, knihy či šperky

    OdpovědětVymazat
  3. Zní to fakt zajímavě :) určitě se na to někdy podívám a chci se jenom zeptat. Staneš se taky pravidelným čtenářem? :)

    OdpovědětVymazat
  4. Videla som asi 2-3 časti ale nemám moc rada "horory" a všetko na to stavané :D ale poznám veľa ľudí čo to obľubuje :-)
    Andy

    OdpovědětVymazat
  5. Už dlhšie plánujem pozrieť si tento seriál, ale stále som sa do toho nedostala :D určite si ho však pozriem :)

    My blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář:)

//]]>