Můj první EOS

11:46:00


O balzámu EOS jsem přemýšlela už strašně dlouhou dobu, Líbil se mi jeho tvar a vždycky jsem ho chtěla mít, ale prostě se mi zdál na balzám strašně drahý. Každopádně jsem dostala možnost ho vyzkoušet, když mi ho sestřenice dovezla z Ameriky!:)
Tak a teď už k samotnému balzámu. Mám tento krásný vanilkový, který nemá ani silnou ani jemnou vůni je to takové mezi, což se mi na něm velmi líbí.
Abych byla upřímná, čekala jsem od EOSu trochu víc. Nejspíš to bude tím, jak je ho všude mraky a všichni ho chválí. Každopádně jeho složení je 100% přírodní a 95% organické což je naprosto úžasné. 

Balzám je na šroubování, což na něm velice oceňuji, protože se mi nevyklopí v kabelce (jak už se mi mnohokrát u normálních balzámů stalo). EOS se dá sehnat snad v každé barvě, na kterou si vzpomenete. Měla jsem možnost vyzkoušet i peprmintový EOS, který voní teda úžasně, ale docela dost dlouho pálí na ústech, takže ten bych moc nedoporučovala, hlavně teď v zimě není nic příjemného si namazat rty hydratačním balzámem, který pálí a potom jít ven do zimy, kde to bude pálit ještě více. Na ústech dlouho nevydrží, takže je lepší mít ho stále po ruce, ale skvěle hydratuje.
Jeho velkým mínusem je cena, která se pohybuje od 120 - 180 Kč,
Každopádně byl to takový můj must have a teď jsem strašně ráda, že ho mám:)
A co vy? Máte nějaký EOS balzám a jak jste s ním spokojeni?

You Might Also Like

16 komentářů

  1. Ja mám 3, citrónový, mätový a jahodový a "páli" respektívne skôr chladí ma na ústach len ten mätový. A mám ho aj najradšej a s EOS balzammi som celkovo spokojná aj ked je pravda, že pery až tak neošetria.

    Nechceš sa navzájom sledovať? :)
    http://nicolland.blogspot.co.at

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To máš celkem pěknou sbírku:)
      Ten peprmintový mě pálel docela dost :D

      Vymazat
  2. Pěkná recenze :) mně se zatím podařilo tomuto balzámu odolat, ale nevím jak dlouho mi to ještě vydrí :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem ho ještě nevyzkoušela, stále mě odrazuje, že spoustu lidí říká, že nejsou spokojení s hydratací a já potřebuji mega hydratující jelení lůj, proto se toho tak bojím. Ale za to přírodní složení má u mě plus :)

    OdpovědětVymazat
  4. Mě ta celá EOS vlna nějak minula a ani po něm netoužím. Asi i z toho důvodu, že já mám různých balzámků doma dost. Ale kdo ví, třeba jednou ke mě najde cestu. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Eos som ešte nemala. No každý ho chváli.

    Pozývam teba aj tvojich čitateľov na moju extra MEGA GIVEAWAY (4 súťaže v 1) v ktorej si môžeš zasúťažiť o poukážky ale aj o viac ako 40 pruduktov z kozmetiky, knihy či šperky

    OdpovědětVymazat
  6. Eos je naprosto úžasný :3 mám také doma. A nemužu si ho vynachválit. Ale četla jsem ají, že někomu to nedělá dobře. Jinak moc děkuji za tvoji návštěvu na blogu určitě se přijd někdy podívat :). Mě se tvůj blog líbí stanu se pravidelným čtenářem :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také sem četla něco o nějakých alergiích atd, podle mě to nejsou všechno pravdivá tvrzení:) a moc děkuji!:)

      Vymazat
  7. EOS som ešte nevyskúšala! Stále si hovorím ako si ho kúpim, keď spotrebujem tie čo má, ale tie stále pribúdajú a eos stále nepribudol. Tak snáď niekedy sa konečne k nemu dokopem :D. Keď ho všetci tak ospevujete! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Vyzerá super. Môj prvý bol tuším červený a potom svetloružový (: ♡

    ♡ Roses ♡

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář:)

//]]>