MiBand, náramek, který už nesundáte.

22:30:00

Z obrázku si musíte myslet, že jsem naprostý blázen, protože tam žádný náramek není. Opak je ale pravdou, pojďme se společně podívat na náramek, který jsem si zamilovala:)
Vždycky jsem byla trošku jiná než ostatní holky a strašně moc jsem se zajímala o elektroniku :D Takže pokud si budete myslet, že jsem úplně na hlavu, tak aspoň víte proč.
Každopádně, co je to miband?

Jedná se o tenhle super narámek, který je velice interaktivní. Náramek lze propojit přes bluetooth s mobilní aplikací, kde se Vám ukazuje kolik jste ušli kroků, jak dlouho jste spali, pokud Vám někdo volá tak vám náramek vibruje a vy tedy okamžitě víte, že máte telefon vzít.
Náramek je obohacen třemi LED diodami, jejichž barvu si můžete vybrat. Na výběr máte ze 4 barev - oranžová, červená, modrá a zelená. Můžete si nastavit denní cíl ušlých kroků a náramek Vám potom bude ukazovat kolik třetin (3 diody) máte splněných. Na obrázku mám splněny už dvě třetiny mého denního cíle.
Další super věcí je, že si můžete měnit náramky jakékoliv barvy. Například na ebay je mnoho druhů a vůbec nejsou drahé. Já jsem si tedy ještě žádný nepořídila a to je co říct:D Dělají se i různé designy s kytičkami apod.
Náramek je vodotěsný do 1 metru. Pro mě tohle tedy znamená, že ho nikdy nesundávám! Při mytí nádobí vydrží v pohodě!:) Při sprchování vydrží v pohodě:) Měl by vydržet i při koupání, ale to už se trochu bojím a tam ho sundávám:D a když jdu na aquadrom tak radši taky, ale to už by asi stejně nepřežil.
Jak můžete vidět na obrázku jeho výdrž baterie je neuvěřitelná! Nabíjela jsem ho před 41 dny a mám 14% baterie. Výrobce Xaomi uvádí, že náramek vydrží měsíc nabitý, no, mně vydrží i déle:) 





Tady máte screenshoty z aplikace, kde vidíte jak dlouho jste spali, kdy byl váš spánek hluboký a kdy naopak nebyl. Náramek má dobrou paměť, mám ho od září a stále se můžu podívat kolik hodin jsem ten den naspala :) 
Kolik čekáte cenu tohohle zařízení? Není to vůbec žádná drahá věc!:) Tady v Čechách se dá sehnat za 500 - 600 korun!:) Já jsem ho objednávala ze stránky gearbest.com za nějakých 13$ 
Momentálně vyšla i druhá verze náramku, který už měří i tep. Ten je teď k dostání za 19$.
Zaujal Vás miband?:)

You Might Also Like

11 komentářů

  1. Ja by som si síce nekúpila, ale super, že tebe sa tak páči :) Kika - Blog for smile

    OdpovědětVymazat
  2. jojo, slyšela jsem o něm a vážně o tom přemýšlím, ale to víš, jak to sladím s outfitem? :DD
    www.plesatazpevacka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to je fakt perfektné :)

    Pozývam teba aj tvojich čitateľov na moju extra MEGA GIVEAWAY (4 súťaže v 1) v ktorej si môžeš zasúťažiť o poukážky ale aj o viac ako 40 pruduktov z kozmetiky, knihy či šperky

    OdpovědětVymazat
  4. Vychytávka je to fajn, ale jelikož moc náramky nenosím obecně, rozhodně bych nenosila něco takhle ošklivého, pardon :D

    OdpovědětVymazat
  5. I follow you now dear #19
    xoxo

    www.bekleveer.com

    OdpovědětVymazat
  6. Má to kamarád a vždycky "machruje", že už má splněno co se kroků týká :D :D :D
    Ale je to super věc - tím, že vidí, kolik toho ušel, tak ho to donutí víc chodit :D

    Asi si to taky pořídím :)

    INKA blog

    OdpovědětVymazat
  7. Tak o tomto naramku prvy krat pocujem :D zaujimaave veci som sa dozvedela no neviem ci by som si to ja kupila :)

    www.teenmumy.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář:)

//]]>