Kartičky, kartičky a zase kartičky.

12:55:00

Ahojte!:)
U nás v rodině už jsem "proslavená" tím, že mám kartičku snad do každého obchodu a to tam ani nenakupuji. Začala to někdy na střední škole, když jsme je "sbíraly" s kamarádkou. Já jí tenkrát zařídila kartičky, které doteď ani nemám, ale byla jsem prostě taková kamarádka, že jsem jí je zařídila! 
Dneska když jde člověk do nějakého obchodu, je už celkem typické, že se zeptají na věrnostní kartičku. Já vlastním celkem 15 zákaznických kartiček, jak můžete vidět na obrázku. Už se mi bohužel nevešly do peněženky a byla jsem z toho docela nešťastná, ale k vánocům jsem dostala tohle super pouzdro na kartičky s americkými dolary, bohužel tam se kartiček taky moc nevejde. Tři nosím v peněžence a zbylých 12 se tam snažím narvat a pouzdro zavřít tak nějak jako plný kufr. 
Tak a teď už se posuneme k samotným kartičkám. Ráda bych Vám popsala všechny kartičky, které mám a jaké mají výhody:)

První kartičkou na obrázku je věrnostní kartička do lékárny Dr. Max. Tuhle věrnostní kartičku vlastní pomalu každá žena z naší rodiny, protože je opravdu plná výhod. S touto kartičkou můžete dostat celkem slušné slevy na léky. Mají různé měsíční, ale i dlouhodobé akce. Já si například kupuji dost drahé prášky každé tři měsíce a mám slevu 50kč, což je naprosto super:) Dokonce pokud jste držitelem kartičky, můžete zboží vrátit a oni Vám vrátí peníze:) Pokud se potom přihlásíte na webový portál dr. maxe vidíte dokonce všechny své nákupy, u kterých předložíte kartičku a také vidíte, kolik jste celkově ušetřily s kartičkou:)

Jako další tu máme iBod kartičku. No abych byla upřímná, tak tahle kartička mě pronásleduje snad i ze spaní, jelikož je mojí povinností tuhle kartičku nabízet v práci. Což je velké plus a vím všechny její výhody!:D Tuhle kartičku můžete použít u více než 50 obchodních partnerů, což je naprosto super! Mezi hlavní partnery iBodu patří například Česká spořitelna, u které sice účet nemám, ale pokud ho někdo vlastní a platí kartou v obchodech, kde je iBod + přiloží kartičku má dokonce dvojnásobek bodů. Na další partnery kartičky se můžete podívat zde. Za každých 25 utracených korun získáváte 1 bod. Body, které nasbíráte potom můžete dále utrácet. Já jsem si třeba za body pořídila roční předplatné časopisu JOY! A sbírám dále:) V některých obchodech se dá dokonce platit přímo iBod kartičkou:) Do jiných si musíte přes iBod.cz objednat slevový kupon. Katalog odměn iBodu je poměrně dost plný a každý si tam něco určitě vybere. 

Další kartičkou Penny karta. Abych byla upřímná do Penny chodím dost nerada a nemám Penny jako obchod ráda. Jenže je to obchod, který mám nejblíž, jelikož ho mám přes silnici, takže pokud něco nutně potřebuji tak musím do Penny. Jejich zákaznickou kartu můžete využít pouze na akce, které jsou označené penny kartou. Občas jsou to naprosté blbosti. Abych byla upřímná za rok jsem tuto kartu použila asi tak 5x .

Přichází na řadu moje snad nejvíc používaná kartička. Tesco clubcard je kartička, kterou vytahuji z peněženky neustále. Na velké nákupy jezdím do Tesca i když ho mám celkem z ruky. Na Tesco kartičku sbíráte body z každého nákupu. Pokud nakoupíte za 100kč dostáváte 10 bodů. Až budete mít 100 bodů získáváte poukázku na 10kč. Může se vám to zdát málo. Ale za celý měsíc se dá nasbírat poměrně dost bodíků. Vyúčtování chodí každé 3 měsíce. Za tohle období mi přijde slevový kupón na 90kč. Což je naprosto super!:) Takže budu mít o 90kč levnější nákup. V každém vyúčtování chodí další kupónky na určité zboží. 

Na obrázku je celkem skrytá, ale jedná se o další kartičku a tou je věrnostní kartička Tchibo. Abych byla upřímná v Tchibu jsem nebyla ani nepamatuji. Ale ráda tam chodím na horkou čokoládu a sbírám si na kartičku bodíky, o kterých ani nevím k čemu jsou. Vím, že za každých asi 20 korun je jedno věrnostní zrníčko. Za zrníčka potom dostáváte slevy např. "Za 100 věrnostních zrníček pouze 149,-" nikdy jsem to zatím nevyužila. Ale prý se tím dá zaplatit i káva, bohužel nikde nepíšou kolik zrníček by to stálo a u nás v Tchibu o tom moc neví, takže snad se to někdy dozvím, zatím je budu nasbírávat.

Ikea family kartička. Tak tohle je docela vtip, protože já vůbec nevím k čemu tahle kartička je. Do Ikei jezdím možná tak jednou ročně a prostě tam mají počítače, ze kterých ta kartička vyjede a já jí prostě musela strašně moc mít!:D 

Central klub kartička. No, jedná se o kartičku, která lze použít pouze v obchodním domě Central v Mostě. Když jsem zjistila, že tenhle OD má kartičku, musela jsem jí mít. Má docela dost výhod, které mi chodí měsíčně (týdně?) na e-mail, ale ani jednou jsem jí nevyužila. Prostě jenom další kartička, kterou jsem musela mít do sbírky. 

Teta drogerie klub. K téhle kartičce jsem se dostala zase docela vtipně. Moje mamka mi volala a smála se, že má kartičku, kterou já nemám. No, tak jsem si jí objednala a mám jí taky. Heh. Prostě kartičkománie. Občas si ale prohlížím letáky teta drogerie a s kartičkou jsou tam opravdu výhodné nabídky a myslím si, že kartičku určitě někdy použiji:) 

Nejnovější kartičkou je kartička do Zvěrokruhu. Jelikož jsem k vánocům dostala čtyřnohého mazlíčka - toho nejúžasnějšího králíčka, tak jsem si hledala zverimex, do kterého bych chodila pro dobrůtky a pro seno atd. Prolezla jsem docela dost zverimexů, ale vyhrál u mě Zvěrokruh! Má nejlepší výběr a super ceny. Kartička zajišťuje 5% slevu z každého nákupu:)

Zákaznická karta od České pošty. Tuhle kartičku mám dokonce ještě na starou adresu, takže bych si jí měla obnovit. Jde o to, že z téhle kartičky získáváte slevy na posílání dopisů atd. A super věcí je, že nemusíte vyplňovat podací lístek :) 

Kartičku od Student Agency také nepoužívám často. Jedná se o kartičku elektronické jízdenky, se kterou máte levnější jízdu a abych si nemusela stále někam psát mé číslo, které se potom ukazuje stevardce, tak jsem si nechala udělat na počkání kartičku, kde jí jméno i číslo jízdenky. 

Zákaznická kartička DM. No do DM nějak moc nechodím, ale snažím se nasbírat bodíky na DM box, bohužel jsem to zase nestihla. Mám takový pocit, že na kartičku se připisuje 1 bod za každých 20kč. DM box stojí 200bodů. Takže jsem ještě dost daleko od výhry:D 

StarGym kartička, tak tohle je jeden velikánskej vtip. Takhle kartička je totiž permanentka do posilovny, kterou jsem si koupila na jeden měsíc někdy v červenci 2k15. Teď mi slouží pouze jako další kartička do sbírky. Třeba jí ještě někdy využiju:) 

No a poslední dvě kartičky sjedu velmi rychle, kartička do Billy je vlastně kartička mé mamky, vůbec nevím, k čemu slouží, ale když jdu jednou za sto let do Billy tak jí použiju:D  A poslední kartičkou je kartička do Intersportu, kterou mi založila moje mamča, když tam sestře kupovala boty. Víckrát jsme jí nepoužily:D 

Nakonec Vám přidám písničku, kterou objevil můj šéf v práci a strašně se jí směje. No a moje mamča si jí dala na vyzvánění, když jí volám. Heh.

Doufám, že jsem Vás tímhle článkem neunudila k smrti:D Jsem prostě milovník kartiček a určitě si jich plánuju ještě pár (dooost) založit. Takže pokud víte o nějaké výhodně (sakra i nevýhodné:D) kartičce tak mi napište do komentářů, kde jí můžu sehnat!:) 
A co vy? Vlastníte nějaké kartičky?:)



You Might Also Like

19 komentářů

  1. Já mám karty ještě zatím v peněžence a už bych potřebovala větší místo. Problém je v tom, že kdybych měla karty v něčem jiném než v peněžence, už bych je nenosila vždy u sebe :D
    SimonetaBlog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem si taky myslela no:D i se mi to občas stalo a byla jsem dost naštvaná:D ale jinak se snažím je nosit:D

      Vymazat
  2. Já mám plnou peněženku kartiček. Čím víc, tím líp! Z každé nové mám hroznou radost :D :D :D
    HAUTE BASICS urban decay giveaway

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to mě nesmírně těší, že jsem první! :3 :D Vidím, že jsem úplně stejná :D taky moc nemám ráda, když ochutnávám nové jídla nebo nápoje, ale řekla jsem si, že se hecnu :D A moc děkuji, snad to vyjde! :)

    Já (prozatím) vlastním pouze DM kartičku, ale doma rozhodně máme taky Ikeu, Penny, Tetu, Tesco,.. :D

    Měj se v lásce,
    Janet ( http://janetsonrisa.blogspot.com/ )

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsi na tom zatím dobře :D já tomu naprosto propadla:D

      Vymazat
  4. Tých kariet mám doma aj ja strašne veľa :D niekedy pomaly zabúdam na čo všetko ich mám..

    My blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  5. wow, pekná zbierka :D ja už som si na toto stiahla aplikáciu a postupne sťahujem vernostné karty tam :)
    Drew's Beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem nejdřív taky chtěla udělala, ale prostě to pak není ono :D

      Vymazat
  6. Já jsem taky docela dost velkej sběratel karet a už fakt plánuji, že jich pár vyhodím, protože třeba v nějakým debilním Bubbleology jsem nikdy nebyla, nikdy jsem si ten čaj nekoupila, ale stejně mě překecali, abych si ji udělala. Wtf.. A přesně takhle jsem sehnala minimálně 10 kartiček "Aww, vy neznáte náš obchod? Nenakupujete tam? UDĚLEJTE SI KARTIČKU!"
    Jinak tvoje sbírka je dost pestrá!
    Prolhaná Mrcha

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S přítelem máme společný čip do bubble mania :D a přes zimu tam třeba vůbec nechodíme :D

      Vymazat
  7. Tak tých mám veľa aj ja. Ja pre ne mám zvlášť doklady a to ešte je mnžostvo takých, ktoré tam nie sú. Tesco, Teta, DM, Billa nájdeš aj u mňa. Taktiež u mňa nájdeš jednotu, baumax, lyoness, pinki club a pod.


    Pozývam teba aj tvojich čitateľov na moju extra MEGA GIVEAWAY (4 súťaže v 1) v ktorej si môžeš zasúťažiť o poukážky ale aj o viac ako 40 pruduktov z kozmetiky, knihy či šperky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lyoness neznám:) a baumax kartičku jsme taky měli, ale už je k ničemu:D

      Vymazat
  8. Ja ich našťastie toľko nemám a tak ich hravo dostanem do peňaženky. :) Najviac využívam DM, CCC a Yves Rocher.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To se máš, já si budu muset pořídit další pouzdro :D

      Vymazat
  9. Jsem na tom dost podobně a rodina si dělá srandu :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář:)

//]]>