Tip na seriál | NEW GIRL

22:31:00

Ahojte!:) 
Dnes bych Vám ráda představila docela dost odlišný článek, jedná se o tip na seriál. Jelikož jsem něco jako seriálovej blázen, tak jsem se rozhodla, že napíšu pár článků, kde vás odkážu na nějaké seriály, na které ráda koukám. 
Seriál New Girl (Nová holka, chcete-li, ale bolí mě z toho uši) mě ze začátku moc nenadchnul, takže jsem na něj koukala po kousíčkách, ale nakonec jsem se do toho dostala. 
New girl je o dívce, která se jmenuje Jess. Na samém začátku se rozchází se svým dlouholetým přítelem, jelikož zjistí, že je jí nevěrný, rozhodne se odstěhovat a tak se snaží najít byt. Nakonec najde tři kluky, kteří potřebují spolubydlící, jim se nejdříve Jess nezdá, ale nakonec spolu začnou bydlet. 
Jess má zvláštní smysl pro humor (proto se mi seriál ze začátku nelíbil a připadal mi stupidní) a její nejlepší kamarádka Cece je modelka, která se zalíbí novému spolubydlícímu a proutníkovi Schmidtovi. Jess začíná také bydlet s Nickem, který má za sebou také rozchod a s Coachem, kterého můžeme vidět jenom v první epizodě a potom až ve třetí sérii což jsem vůbec nepochopila. Coache hned ve druhém dílu nahrazuje Winston prostě se tam z nenadání objevil jinej černoch a já furt myslela, že je to ten samej, který se vrátil z Lotyšska. 
Seriál New Girl je plný humoru (někdy fakt stupidního), vztahů, lásky, rozchodů, ale také se tam objeví drama, jako v každém seriálu, nakonec se ze všech stane nerozlučná parta, která nedá dopustit na ostatní.
Seriál má k dnešnímu dni pauzu, má za sebou celkem čtyři série a fanoušci už netrpělivě čekají na pátou. 
Pokud bych měla seriál "ohvězdičkovat" dám mu tři hvězdy z pěti. 
Pokud máte rádi americký humor, určitě se vám tenhle seriál zalíbí.

You Might Also Like

8 komentářů

  1. Já jsem asi milovník americkýho humoru, jelikož tenhle seriál miluju od první minuty. Pro mě je to trašná prča a něco úžasnýho pro zvednutí nálady v každý situaci :)
    http://chaoticandglamour.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Já miluju seriál Pretty little liars !!
    Na new girl se určitě podívám ,protože podle tvého popisu to zní fantasticky a hlavně potřebuju už něco nového!Moc děkuju za tip :)

    www.sabihomolacova.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Párkrát už jsem New Girl viděla a i když ji nesleduji nijak pravidelně, seriál je to hezký! :)

    http://maredifragole.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Jéé, ten první díl jsem viděla, ale další jsem nikdy neviděla.. Ale moc se mi to líbilo, tak asi na něj začnu koukat :)

    OdpovědětVymazat
  5. už som o ňom počula dávnejšie, Zoeey milujem, no stále som sa k nemu nedokopala :)
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
  6. už jsem to párkrát viděla a je to moc super seriál!:)

    www.kamiidk.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Když jsem se snažila najít si další seriál na zkouknutí, pustila jsem si asi dva díly New Girl a musím říct, že mě to teda nijak neoslovilo. Ten humor mi přišel fakt stupidní :D Ale tak po tvém článku tomu zkusím dát ještě šanci, třeba pár dílů přelouskám a oblíbím si ho. :)
    Michelle B :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář:)

//]]>