Slovo úvodem

19:57:00

Ahoj,

ráda bych vás přivítala na mém novém blogu. Dlouhou dobu jsem dumala nad tím, zda blog založím. Když jsem se k tomu konečně dokopala, tak jsem strávila tři dlouhé hodiny (ne-li déle) vymýšlením názvu pro blog. Nakonec je to ladycaterpillar, neptejte se proč, prostě to tak je.
Protože všechno ostatní je zabrané a tři hodiny zkoušení několika názvů blogů vám prostě vymyje mozek, takže prostě housenka tečka.

Ráda bych řekla i pár vět o sobě, je mi skoro devatenáct let, ráda fotografuji, peču, čtu blogy a proto jsem se rozhodla, že bych ráda psala svůj vlastní. Můžete čekat takový mišmaš všeho, co mám ráda. Občas tedy přidám nějaké fotografie, které jsem vyfotila, nebo se můžete těšit na nějaké recepty, ale taky na běžné holčičí věci.

To je asi tak vše, co bych na začátek chtěla říct.
Doufám, že se vám můj blog bude líbit a že se sem budete rádi vracet.
Caterpillar.

You Might Also Like

6 komentářů

  1. Já mám takový šrot starý! :D Fotím Fujifilm Finepix c20
    http://janetsonrisa.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Taky teď začínám, mišmaš máme taky společný :P Hodně štěstí, začátky máme težký :D :)
    http://chaoticandglamour.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Děkuji ti moc, moc mě potěšila tvoje zpráva :)

    OdpovědětVymazat
  4. Přeju hodně štěstí s blogem a byla bych ráda, kdyby jsi navštívila i ten můj a pokud se ti zalíbí tak se třeba stala i jeho pravidelnou čtenářkou :)) http://worldbyanett.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. housenka tečka :D ty jsi skvělá :D moc se těším na další články a zařazuju se do pravidelných čtenářek :) piš, piš :))
    http://plesatazpevacka.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář:)

//]]>