Minuta přemýšlení

9:12:00

Ahojte,
a tak se to stalo, je to naprosto k neuvěření, ale já jsem na chvilku použila svojí hlavu k přemýšlení. Dokonce jsem zjistila, že to ani tak moc nebolí :D
Každopádně pojďme k věci. Svůj blog jsem chtěla směřovat k úplně jinému směru a já doufám, že se tam ještě dostanu:D Protože díky projektu, který jsem si vymyslela, jsem si vlastně podepsala, že budu přidávat alespoň jeden článek denně, jenže když tak nad tím přemýšlím, znám blogy, kde se článek nepřidá třeba týden. A pak mě to nutí přemýšlet, jestli když přidám fotku z projektu a pak napíšu ještě článek, jestli nejsou dva články za den prostě moc.
Tak jsem uvažovala nad tím, že bych si na projekt vytvořila speciální instagram nebo tumblr, kam bych fotku každý den přidávala, zároveň bych se mohla na plno věnovat psaní na blog, a potom bych po týdnu vždy na blog vložila takovou rekapitulaci obrázků za týden.
Byla bych ráda za každý váš názor, abych věděla, jak to vnímáte vy:)
Já teď letím do práce, děkuju moc!:)

You Might Also Like

6 komentářů

  1. Podle mě by bylo fajn 'projekt žárovka' hodit na tumblr!! A pak třeba dělat tu týdenní rekapitulaci. Takhle by to bylo nejlepší, a navíc by si měla čas i na ostatní články! :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Není to špatný nápad s tím shrnutím :) Ale já taky napíšu někdy na blog za jeden den dva příspěvky, je to ale na tobě :)
    http://janetsonrisa.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Podle mě je to shrnutí dobrý nápad.

    OdpovědětVymazat
  4. podle mě je to dobrý nápad, ale zase kdo by si nechtěl přečíst co nejvíc tvých příspěvků :))
    http://plesatazpevacka.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Asi by bylo lepsi tohle spachat pres instagram :)) To by bylo o dost lepsi, dvou clanku si lidi malokdy opravdu vsimnou ;)

    OdpovědětVymazat
  6. instagram by byl super :) jinak krásný blog přihlasuji se do pravidelných čtenářů
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář:)

//]]>