New in | CCC, DM, Datart & Jysk

14:12:00

Ahojte!:)
Trošku jsem utrácela a konečně si můžu odškrtnout pár věcí z mého wishlistu, což je tak strašně moc úžasný pocit!:) Tak jdeme na to:)
První věcí, kterou jsem konečně sehnala jsou tyto krásné černé balerínky z CCC. Vyšly mi ně 299,- což je naprosto úžasná cena a konečně jsem našla pohodlné, které mě netlačí - no, když je mám v práci potom 12 hodin tak už jo:D.


Dále jsem zavítala do DM, kde jsem teda čekala větší nákup, hihi, ale nakonec jsem si odnesla pouze tři věci. Koupila jsem si svůj oblíbený antiperspirant od Garnieru za 39,90,-
Dále jsem si koupila silonkové ponožky do práce k balerínkám:) Dvoje za 24,90,-
A poslední věc, kterou jsem si koupila v DM je Peeling, Čistící gel a Maska v jednom a jak jinak než od Garnieru! Vyšla mě na 99,- nádherně voní a už se nemůžu dočkat, až jí vyzkouším!!:) Určitě Vám potom hodím nějaké info:)
Dále jsem si konečně koupila svojí vytouženou kulmu!♥ Kupovala jsem tedy dvě, jednu pro mě a jednu ségře k narozeninám. Obě jsme z ní měly velkou radost:) Nechtěla jsem kupovat něco bůh ví jak drahého, tak jsem sáhla pomalu po té nejlevnější. Je to limitovaná edice od Rowenty a vyšla mě na 299,-. Kulma se zahřívá na 150°C, což není pro vlasy zas takový šok a vlny dělá moc pěkné. Ještě to teda musím trochu vychytat, ale určitě se do toho dostanu!:D
A poslední nákup jsem uskutečnila dnes v Jysku. Do jysku sem neměla vůbec v plánu jet, ale jelikož jsem prošla pomalu všechny obchody a nic jsem si nekoupila, hihi, tak jsem si řekla, že se zajedu podívat, za kolik tam mají závěsy. No když jsem viděla, že je mají z 349,- na 175,- tak jsem samozřejmě neodolala! Plus měli dneska v jysku skvělou akci. Každý dostal modrou tašku zdarma k nákupu a všechno, co se do ní vešlo mělo 15% slevu!:) U pokladny se mi ještě zalíbil držák na kuchyňské utěrky za 25,-. Nakonec bych měla platit 375,- ale díky 15% slevě na všechno, co se mi vešlo do tašky jsem platila pouze 319,-!:) Což je naprosto super a udělalo mi to velkou radost. Mám své vysněné závěsy už přeprané a pověšené a teď se tady jimi kochám jak sem prostě pasují.

You Might Also Like

15 komentářů

  1. Super nákup, balerinky jsou opravdu nádherné! :)


    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  2. Přijde mi, že v CCC je vždycky dobrý výběr a hlavně za dobré ceny :) Baleríny se mi líbí. :)

    http://somethingbykatep.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Krásne balerínky :) Ten 3v1 peeling od Garnieru som mala, bol celkom fajn :)

    OdpovědětVymazat
  4. Pěkné balerínky, ten peeling bych chtěla taky vyzkoušet :)

    OdpovědětVymazat
  5. Kulma vyzerá perfektne, tiež potrebujem nejakú poriadnu :)
    Drew's Beauty
    Narodeninová giveaway

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář:)

//]]>